Риболов и аксесоари en English
Продукт
Ед.цена
Брой
Цена

Вашата кошница е празна.

Все още не сте добавили продукти във вашата кошница.

Daiwa

Историята на една японска легенда...

От момента на създаването си през далечната 1958 година, Daiwa създава продукти, които винаги отговарят на постоянно променящото се търсене на пазара. Никой не би трябвало да се изненадва от факта, че това е фирмата с най-много технологични иновации в продуктите си всяка година.

Макарите на марката са ежегодно награждавани като най-добрите в света и някой едва ли би се наел да оспори тази доказа през годините истина. Все още много почитатели на риболова по света помнят 1965 година, когато прохождащата фирма изважда на бял свят своя модел макара с отворена шпула, позволяваща да побере много повече влакно и то да бъде навито с много по-голяма скорост. Това невиждано чудо буквално подпалва всички пазари по света и за много специалисти това е именно момента, в който всички разбират, че Daiwa ще задава стандарти, а другите ще ги следват.

През последните години марката навлезе усилено и на пазара на плетените влакна. Моделът й J-Braid се превърна в най-хитовия риболовен конец, като бързо измести от Европейския пазар утвърдени до момента марки като Duel и Power Pro. Нишката е с превъзходно качество и на изключително добра цена, така че много трудно някой би преборил Daiwa в този сегмент.
Прочети повече
Риболовни принадлежности Daiwa

Влакно Daiwa J-Braid

Плетените влакна от серията се славят с отлична здравина на възел и абразия и въпреки впечатляващо ниската си цена, са идеален избор за тролинг и кастинг, без значение дали сте на море или язовир. Осемнишковият вариант на J-Braid вече няколко години е избор номер 1 в България именно заради завидните му показатели на тема здравина. Отделно от това нишката е с доста гъста плетка (32 плетки на сантиметър), което го прави почти кръгло като сечение и удивително гладко. Цветно метрираният вариант е изключително удобен при риболов на тролинг, тъй като много лесно може да се определи на колко метра зад лодката е примамката, а това в много случаи е решаващо за добрия риболов.


 

Воблерите на Daiwa

Примамките като цяло са еталон за високо качество и уникална резултатност! Формата много често е силно специфична и лесно разпознаваема дори и извън фирмената кутия, с която се доставят, а окраските на тялото са резултат от многобройни тестове по състезания и любителски морски риболов. Резултатите обикновено са много впечатляващи! Уникални морски ловци на лаврак, лефер, паламуд, скумрия, туна, дорадо и каквото се сетите още. Тройките на воблерите са от най-високо качество и са напълно готови за битки със сериозни противници. Много внимавайте, ако се наложи да подменяте тройките! Слагайте само модели, които по форма и грамаж са максимално близки до оригиналните, тъй като балансът на примамката е много прецизен и всяка промяна на първоначалните характеристики ще промени много играта му, а това неминуемо ще доведе до значително по-ниски резултати!

Още от първата спининг макара Daiwa, появила се на производствената линия през 1955 година, става ясно, че това е само началото на нещо голямо. От тогава досега компанията трупа безценен опит и задава нови стандарти, които често променят играта изцяло. Прецизните и мощни инструменти с познатото по цял свят лого могат да ви разкрият съвсем ново ниво на забавление и все още неподозирана тръпка от любимото хоби.

Едно от технологичните чудеса на Daiwa е прочутата Magsealed разработка за водо- и прахоустойчивост, плод на космическото инженерство. Благодарение на нея и Magoil смазката е поставено началото на нова ера в производството на макари - с немислима мекота и гладко въртене, дълъг живот, лесна поддръжка, лекота при боравене и още редица, трудно постижими конкурентни предимства.
На първо място - качество! На второ - отново качество! На трето - вече се досещате, нали? Това е водещата дума, когато говорим за аксесоарите Daiwa. Без изключение! 

Дизайн и стил си дават среща с прецизно подбрани материали, завидна издръжливост, функционално и хитро разпределение. Спестените грижи, нерви и време са безценни и именно по това се отличава класното риболовното оборудване

Отличната изработка превръща чантите, инструментите, органайзерите за примамки, шапките и въобще всичко с логото на Daiwa във верни помощници за дълго време напред, а инвестицията в тях се отплаща многократно!