Риболов и аксесоари en English
Продукт
Ед.цена
Брой
Цена

Вашата кошница е празна.

Все още не сте добавили продукти във вашата кошница.

Dragon

успешна трансформация от хоби в бизнес!
С повече от 38 милиона население и активен икономически възход през последните десетина години, Полша се превърна в притегателен център за стремглаво развиващи се риболовни марки, благодарение на отличните условия за бизнеса и най-вече на разнообразието от риби и техните количества. Dragon, Salmo, Jaxon, Kenart са само част от примерите за впечатляващ успех.

Тук е мястото да ви запознаем с Dragon - един от водещите полски производители на риболовно оборудване. Марката е изключително съсредоточена в производството на въдици, макари, влакна, силикони и аксесоари за джиг и тролинг, като качеството е на зебележително високо ниво. Почти всички въдици се произвеждат по специална поръчка в Япония от Toray, като дори само този факт е достатъчно доказателство за качеството на бланките. Обичайният производител на макарите Dragon е Ryobi, като продуктовата гама не прилича на никоя друга марка на тема характеристики и визия, облеклата също са по дизайн на специалистите от Dragon, аксесоарите са разработени и се произвеждат съвместно с най-големите производители на риболовни принадлежности и в този смисъл какъвто и продукт да изберете, ще се убедите, че марката е далеч напред в разработването на риболовно оборудване.
Прочети повече
Въдица Dragon Street Fishing
Силиконите Dragon V-Lures са спечелили първо място на полския пазар само за 3 години от въвеждането им в портфолиото на марката. Причината за това  е преди всичко тяхната уникална ефективност, както и огромното разнообразие от предлагани форми, дължини и цветове, което ви позволява да изберете правилният туистер за почти всяка ситуация на водата.

Няма значение дали риболовецът се нуждае от силна странична акция, значителна игра на опашната част или леко огледално проблясване в съчетание с малки вибрации на опашката - в гамата силикони, шадове и туистери на Dragon ще намери практически всичко. Освен всичко друго,  външният вид на примамките е убийствен и в комбинация с внимателната изработка от висококачествени материали със сигурност ще имате огромно предимство пред колегите ви на водоема.
Сред изключително богатата гама на пръчките Dragon всеки риболовец лесно ще открие ценен партньор за подвизите си по море или за излетите на вътрешни водоеми. Леки, мощни, здрави и изработени по най-новите технологии, японските бланки Toray са в основата на почти всеки модел.

Окомплектовани с прецизно подбрани компоненти, в зависимост от търсените качества и предназначението, марковите въдици са способни да се превърнат в най-силното ви оръжие, с което успешният край на битките с хищници не винаги е въпрос на огромен бюджет!
Инженерните технологии на Ryobi и авангардните разработки на специалистите на марката гарантират високо качество и дълъг живот за макарите Dragon. Продуктовата им гама се отличава изключително много като характеристики и стил от другите марки и предлага пълноценно преживяване във всеки един момент.

Независимо кой вид риболов практикувате, високотехнологичният Fishmaker II, олекотеният Nano Lite, нископрофилният мултипликатор HS 200 iL или която и да е друга макара Dragon ще се погрижат часовете, прекарани с любимото хоби, да бъдат повече от безгрижни!
Качеството и конкурентните характеристики на влакната Dragon са поредното доказателство за способността на марката да обръща внимание на всяка продуктова линия от голямата си гама. Част от влакната са произведени в Япония чрез най-авангардите технологии и притежават много повече от очакваните за класа си възможности. 

Очакват ви перфектно кръгли, тихи, устойчиви и здрави плетени влакна, каквото без съмнение е 8-нишковото R'N'S Spin, страхотното ново поколение хибриден монофил HM80, Copolymer нишката Nano Crystal, последните две плод на японския опит, както и много други, достойни за подвизи, предложения.
Джиг главите Dragon V-Point и аксесоарите на тема риболов със силикони на марката са не само здрави, надеждни и функционални, но и в крак с най-новите тенденции и концепции на пазара. 

Предимствата им в сравнение със стандартните модели са значителни -  осигуряват максимално естествена презентация и позициониране на примамката, много повече свобода, бързина и варианти за комбинации при боравенето. Използваните материали са безкомпромисни, подсилени и силно устойчиви, а монтажите с V-Point джиг главите ще устоят на всяко изпитание в много по-голяма степен от редица конкурентни предложения.
Хибридна примамка с цял арсенал от характеристики или блесна с отлична имитация на люспи от различни видове любими за хапване риби? А защо не модел с класическа визия, но със страхотно подводно шоу? Която и примамка на Dragon да извадите от кутията, може да сте сигурни в едно - резултатите са гарантирани!

Апетитна игра, атрактивни окраски, отличен баланс и всичко останало, което ефектните блесни и клатушки трябва да притежават, за да сте поне една крачка, а често и повече, пред колегите около вас. Нервите от присъствието им във водата остават за рибите, добрият и качествен улов - за вас!
Удобството, функционалността и издръжливостта са на първо място при всяка от различните серии чанти и калъфи Dragon. Логото Hells Anglers отдалеч подсказва за безкомпромисна изработка и първокласно качество на материалите, а Team Dragon аксесоарите са доказани като отлични помощници, след години наред вярна служба в суровите условия на различни места по света. 

Съобразени с нуждата от надеждна защита и лесно организиране на риболовните принадлежности, моделите на Dragon са сред най-добрите избори, който може да направите по темата със съхранението на макари, шпули и какво ли не още.
   Изключително конкурентни като съотношение цена-качество, риболовните облекла Dragon са разделени в няколко серии и въпреки че всяка от тях се отличава със собствен стил, а закачката с хищническите графики и имитацията на текстура при някои от тях е лесно разпознаваема за феновете на марката.

   Функционалните елеци за риболов, различните тениски със зъбата щука, сом или друга риба, както и качествените бандани, имат всички шансове да се превърнат в любима част от риболовната ви екипировка. Просто трябва да решите коя линия ви пасва най-добре - Street Fishing, Hells Anglers или някое от другите предложения, и да действате смело!