Риболов и аксесоари en English
Продукт
Ед.цена
Брой
Цена

Вашата кошница е празна.

Все още не сте добавили продукти във вашата кошница.

Pro-Tec

Малко ще е да кажем, че боите за джиг глави Pro-Tec правят живота на риболовците по-лесен! С тях се работи без разредители, разтворители и вдишване на изпарения, без време за изчакване и нужда от полагане на основа или втори слой, без цапане и излишни загуби! 

Единственото, което трябва да направите, е да нагреете главата или металната примамка и да я потопите за няколко секунди в бурканчето с боята. Покритието е равномерно, трайно и особено ефектно, съхне мигновено след изваждането, а формулата му е безопасна за околната среда и незапалима. 

Можете да уредите с нова премяна спинери, блесни, джиг глави, пилкери и джигове и да изненадате и себе си, и рибите! Водещ избор сред риболовците в целия свят, Pro-Tec Powder Paint спестяват време, нерви, разходи за често пребоядисване, а и за нови примамки, като освежите до неузнаваемост старите.
Прочети повече
Pro Tec боя
Светещият ефект на Glow серията, металният отблясък на цветовете Metallic или гланцовото покритие на Standard вариантите? А защо не всички? Който и цвят да изберете, бързо ще се убедите колко лесно, бързо и качествено се работи с прахообразната боя Pro-Tec Powder Paint

Повишената видимост на джиг главите или новата окраска на металните примамки могат да преобърнат на 180 градуса ситуации с вяла риба, мътна вода или мрачно време. Ефектът на боите е много по-силен от подобни конкурентни предложения, а разликата в начина на работа е несравнима.