Риболов и аксесоари en English
Продукт
Ед.цена
Брой
Цена

Вашата кошница е празна.

Все още не сте добавили продукти във вашата кошница.

Savage Gear

Брандът Savage Gear е част от по-голямо семейство, познат е в Европа, Азия, Австралия и Америка, а армията му от фенове расте главоломно и неконтролируемо. Седалището е в Копенхаген и суровите скандинавски условия в Дания имат сериозна "вина" за безкомпромисно замислената екипировка, аксесоарите и забележително функционалните риболовни чанти в продуктовата има гама. Същото можем да повторим и по темата със здравината, реалистичната визия и поведение на примамките, заради които биха се излъгали големите и качествени морски хищници

Специалистите и професионалните риболовци в екипа на Savage Gear умело съчетават опита с иновациите, а страстта им към това, което правят, личи не само от вида на продуктите, но и от безбройните снимки с трофейни риби и положителната обратна връзка с все повечето верни последователи. Както те самите казват, нововъведенията винаги са били част от ДНК на Savage Gear, a високотехнологичното производство плюс безкрайните часове работа и тестове се отплащат многократно, включително с награди от най-големите риболовни изложения.
Прочети повече
аксесоари Savage Gear
   Отлични имитатори с неустоимо реалистична игра, изключително подробни детайли плюс завидна здравина - едва ли може да се намери слабо място на която и да е примамка с логото на SG. Яростните атаки, които неизменно ще изпитате на гърба си, когато боравите с морските воблери на Savage Gear, са истинско изпитание за вас и оборудването, но за примамките не се тревожете особено! 

   Естествената визия и пълната заблуда за хищниците са факт, благодарение на 3D сканирането на истински риби, с което могат да се похвалят част от моделите. Соленоводните подвизи в тяхната компания са гарантирани, както и с всяка примамка от серията Savage Salt.
   За силиконите Savage Gear се носят легенди, но и снимките са достатъчни, за да се убедите в ефекта им върху зъбатковци като щука, сом, бяла риба, пъстърва, кефал, костур, а също и сред обичайните заподозрени соленоводните хищници

   Меките примамки представляват интригуваща закуска заради реалистичната си игра, ефектната цветова гама и естествената визия, а качественият материал е колкото гъвкав, толкова и издръжлив. Чист пропуск е да нямате Cannibal Shad или T-Tail Minnow Shad в кутията си - широкото приложение е допълнителен бонус към богатите им възможности!
   Атрактивните пръски, внушителната диря от мехурчета и многото шум и врява от Panic Popper, перфектната имитация на паникьосана аншоа от Panic Prey V2 или 3D сканираните детайли на Minnow Pop Walker и Minnow Popper? Има ли значение, ако действат като магнит за рибешкото внимание? Всеки от тях е замислен да ви осигури качествен риболов на по-малки или по-големи хищници и ще го направи!

   Вие само се подсигурете и бъдете нащрек, защото поперите на Savage Gear са отлично подготвени за яростните атаки, за които няма чакате дълго. Морските примамките летят, плуват и изглеждат повече от добре, включително в очите на сладководните рибоци, така че винаги е добра идея да имате някой от тях подръка.
   Авангардно изпълнение плюс качества, отговарящи на съвременния спининг риболов - комбинация за ценители и хора, вълнуващи се еднакво силно от възможности и визия! Savage Gear Black Savage Spin е висококачествена, лека и мощна спинингова пръчка, която ще ви достави истинско удоволствие - от началото до края! От първия поглед към модерния дизайн и стелт стайлинга, до начина, по който ще боравите с изключително чувствителната й бланка

   Моделът е отлично решение за по-бюджетна спининг въдица, но без компромисите на най-ниския ценови клас. Бързата акция, точността, окомплектовката и изработката й са на конкурентно ниво, което има всички предпоставки да ви изненада.
   За чантите и екипировката на Savage Gear може да се пише много, не само защото гамата им непрекъснато расте, но и заради функционалния дизайн, без излишни детайли, но с много практично приложение плюс здрава изработка и дълъг живот. Тайната се крие както в подбора на материали и качеството при производството, така и в това, че продуктите им се разработват от риболовци за риболовци.

   Ще откриете по няколко варианта във всяка от сериите - Roll Up чанти, Lure Specialist, System Box Bags и други, много от тях в комплект с фирмени кутии за примамки. Риболовните обувки Savage Gear също са отличен избор - с модерна визия, дишащи и леки, комбинация от различни материали за максимално удобство и целодневен комфорт.