Риболов и аксесоари en English
Продукт
Ед.цена
Брой
Цена

Вашата кошница е празна.

Все още не сте добавили продукти във вашата кошница.

Макари

Макари за морски риболов

Едни от най-прецизните инструменти в риболова са морските макари и мултипликатори, а за да работят механизмите им точно в този синхрон, който сте усетили с първия оборот, издръжливостта им на солена вода трябва да е безкомпромисна! Всяка марка го постига по различен начин и се старае да предложи максимална производителност и конкурентни предимства, които да отличават моделите й от останалите в същия клас, от което разбира се, печелят риболовците. 

Модерните стилове на риболов изискват все повече и тясно специализирани, качествени мултипликатори за Slow Jigging, байткаст макари, варианти за тай ръбър примамки, за тролинг и какво ли не още, но колкото и един модел да е бюджетен или пък от най-висок клас, гладкото въртене, мощността, лекотата и още куп други характеристики са от решаващо значение за избора на надеждна соленоводна макара. Най-добре, ако всичко това идва в красива и стилна "опаковка", каквито именно са предложенията ни в категорията.

Макари преден аванс

Виж всички продукти

Макари заден аванс

Виж всички продукти

Мултипликатори

Виж всички продукти

Електрически макари

Виж всички продукти

Макари за сладководен риболов

Отдавна вече елегантният дизайн и качествената изработка не са запазена марка единствено за най-скъпите риболовни принадлежности. Изпитани фирмени технологии се появяват както при бюджетни сладководни макари, така и при възможно най-надеждните мултипликатори и макари, обещаващи нови и нови подвизи с въдица в ръка. Колкото по-висок клас е един модел, толкова повече се вдига залогът и изискванията към него растат, а реномирани производители като Shimano, Daiwa и Dragon надскачат възможностите си с всеки нов модел на пазара.

Леката конструкция, запасът от мощност, гладката работа, устойчивостта на усукване и още редица характеристики са от изключително значение за която и да е байткаст или спининг макара. На кой точно модел ще заложите зависи от целта на риболова и планираната инвестиция, но най-важно си остава изборът да бъде умен! 

Макари преден аванс

Виж всички продукти

Макари заден аванс

Виж всички продукти

Мултипликатори

Виж всички продукти

Калъфи за макари

Виж всички продукти
лв