Риболов и аксесоари en English
Продукт
Ед.цена
Брой
Цена

Вашата кошница е празна.

Все още не сте добавили продукти във вашата кошница.

Примамки

Открий правилната примамка от огромната селекция Воблери, Джигове, Калмарети, Силикони, Блесни и всякакви примамки за морски и сладководен риболов.

Морски риболов

Специална селекция от морски воблери, джигове, калмарети, скъртове и силикони от водещи марки за улов на туна, дорадо, баракуда, фагри, синегрида, треска, лаврак, лефер, скумрия и много други. Отлично качество и гарантиран произход! Не подминавайте най-добрите предложения за морски риболов на Duo, Smith, SeaSpin, Duel, Yo Zuri, Xorus, Shimano и още цял отбор световни лидери!
Video Thumbnail

Морски воблери

Виж всички продукти

Морски джигове

Виж всички продукти

Сладководен риболов

В последните години тролингът за едри сомове и бели риби се превърна в основно занимание за голяма част от риболовците и в това няма нищо лошо, само един съвет от нас: в никакъв случай не подценявайте риболовното си оборудване и аксесоарите, които използвате! Не правете компромиси с избора на въдици, макари, влакна, куки и воблери! Трофейните риби като цяло са рядкост и ще бъде твърде жалко да изпуснете улова на годината заради неправилно подбрани риболовни такъми.

За ваше улеснение сме направили специална селекция от воблери, силикони, вирбели, влакна и всякакви други аксесоари, които са изпитани във времето и със сигурност няма да ви подведат в битката с някой здраво борещ се хищник.
лв