Риболов и аксесоари en English
Продукт
Ед.цена
Брой
Цена

Вашата кошница е празна.

Все още не сте добавили продукти във вашата кошница.

Филтър

Марка
Търси...
Категории
Сензори
NMEA2000 мрежи
Ethernet
Simnet
Цена

Мрежи и сензори

В последно време комуникацията и свързването на различни устройства за обмен на данни в една обща мр..
В последно време комуникацията и свързването на различни устройства за обмен на данни в една обща мрежа NMEA2000 се превърна в стандарт, особено за фирмите, които се занимават с морска електроника. Извеждането на информация от компютъра на двигателя на екрана на сонара е направо детска игра, а споделянето на данни от сонди или навигационни точки не изисква нищо повече от един кабел, включен в "гръбнака" на мержата.

Броят на устройствата няма значение, самата идея на NMEA2000 е такава - да няма ограничения! Единствено трябва да се внимава със захранването й, като се препоръчва на 5-6 уреда да се прави отделно захранване. 

Готовите китове на Lowrance за първоначалното й изграждане са голямо улеснение за начинаещите, защото получават всичко необходимо за изграждане на завършена и напълно функционираща мрежа, към която могат да закачат I-Pilot-a и да го управляват от сонара или да наблюдават състоянието на извънбордовия двигател на живо. Отделно се предлагат всякакви удължители за NMEA2000 и T-Connector-и и можете да удължавате мрежата колкото искате. 
Прочети повече
Няма намерени продукти.
лв