Риболов и аксесоари en English
Продукт
Ед.цена
Брой
Цена

Вашата кошница е празна.

Все още не сте добавили продукти във вашата кошница.

Въдици

Цял отбор прецизни инструменти за Slow Jigging, Speed Jigging, Tai Rubber, морски и сладководен спининг, тролинг, кастинг.

Морски риболов


Не се заблуждавайте, че въдиците за морски риболов са като другите! Нищо подобно, при тях здравината е значително по-голяма, а много често се изисква и изключително фина и точна акция, за да можете да движите определени примамки по точно определен начин. А за да може да се постигне това, в морските въдици често се влагат космически технологии и материали, така че те изобщо не са като обичайните и в този смисъл цената на повечето класни предложения не бива да ви стряска. Още при първата ви среща със сериозен хищник ще разберете, че това са били най-правилно похарчените пари и че е по-добре да имате сериозен коз в борбата, отколкото за секунди да се почувствате като първокласник!
 
Video Thumbnail

Въдици за Slow Jigging

Ключови модели за улов на туна, синегрида, фагри или групер на толкова интересния Slow Jigging.
Виж всички продукти

Въдици за Speed Jigging

Speed Jigging не е лесна техника! Трябват специални класни модели, за да се справяте добре!
Виж всички продукти

Въдици за Jigging

Морският джигинг е активна целодневна техника с безкрайни замятания и обирания, така че компромис с теглото и качеството на въдицата не бива да се прави, ако искате в края на деня да продължавате да усещате ръцете си! Избирайте класни модели на световни марки, за да може риболовът да е удоволствие!
Виж всички продукти

Въдици за тайръбър

Воденето на тайръбър примамка е силно специфично и изисква специална въдица и елегантно вертикално движение с ръцете. Винаги избирайте качествени и изпитани модели, защото компромисните варианти не могат да движат примамката правилно и резултатите са почти нулеви!
Виж всички продукти

Сладководен риболов


Сладководният риболов също предлага изключителни преживявания и без значение дали сте тръгнали да загубите някой час с любимото си хоби по реката или сте се подготвили за сериозен тролинг с лодката и сонара - правилно подбраната въдица е от основно значение при последвалата борба! И не разчитайте на ширещите се мнения за "универсалната въдица" - такава просто няма! Големите производители правят модели буквално за всякаква риба и условия за риболов и всяка въдица е строго определена за специфичен начин на ловене, така че да очаквате с една и съща пръчка да ловите всякакви риби по всякакви начини, е твърде оптимистично. За ваше улеснение сме селектирали някои от най-добрите модели на пазара, така че единствено трябва да прецените бюджета си и да откриете най-подходящата въдица за сладководен риболов за вашите възможности.

Въдици за спининг

Виж всички продукти

Въдици за кастинг

Виж всички продукти

Въдици за тролинг

Виж всички продукти

Въдици за джиг

Виж всички продукти
лв