Риболов и аксесоари en English
Продукт
Ед.цена
Брой
Цена

Вашата кошница е празна.

Все още не сте добавили продукти във вашата кошница.

Влакна

Специална селекция от плетени, монофилни и флуорокарбонови влакна.

Плетени влакна

Никога не правете компромис с качеството на плетеното влакно! То е единствената връзка между вас и скъпия воблер, а по-лошият вариант - между вас и трофейната риба. Няма никакъв смисъл въдицата, макарата, тройките на воблера, дори халкичките да са от най-висок клас, ако влакното е с посредствени показатели. Всяка верига е толкова здрава, колкото най-слабото й звено. Не го забравяйте и няма да има треперещи ръце, цигари и разочаровани погледи! Подбирайте внимателно броя на нишките, производителя и предназначението на влакното. Някои нишки са много издръжливи на абразия, други се протриват сравнително лесно при контакт с твърда повърхност. Много е важен личния опит и този на ваши колеги за това кое влакно да изберете за определен тип риболов.

За ваше улеснение в сайта сме направили селекция от най-добрите влакна на пазара, така че което и от тях да изберете - няма да сгрешите и ще се радвате на отлични кастинг дистанции и тотален контрол на движението под водата.

Монофилни влакна

Целта при монофилните влакна винаги е била да са здрави и устойчиви на абразия, гъвкави, чувствителни и без памет, променят се единствено тенденциите за постигането на идеалния баланс между всички тези качества. Всяка реномирана марка се бори фирмените й разработки да направят именно нейните монофилни линии най-конкурентни на пазара, а това носи безброй предимства за риболовците на тема ниска еластичност, висока издръжливост, мекота и фина презентация, контрол и чувствителност към примамката, и още, и още...

Идва момент, в който изборът на качествена монофилна нишка и това дали да предпочетете авангардния Magnetic Extrusion процес на Sufix, хибридния монофил с флуорокарбонови връзки на Dragon или която и да е друга модерна технология, става изключително труден. Тук е нашата роля да ви запознаем с възможностите и характеристиките на всеки модел, който внимателно сме подбрали в гамата ни от Monofilament Lines, защото няма нищо по-добро от информирания избор!

Флуорокарбонови влакна

Кристално чист флуорокарбон с висока износоустойчивост и здравина, чувствителност и якост на опън - никой риболовец не би се отказал от стойностно предложение, съчетаващо всичко това. Дали ще използвате качествената флуорокарбонова нишка за направата на надежден лидер или е по-определящо да разчитате на издръжливостта й при риболов на тролинг, във водоеми с препятствия или другаде, вариантите са точно толкова разнообразни, колкото и многобройните очаквания на риболовците. 

Изключително важно обаче е доверието към компаниите за посочените данни и характеристики на всеки един модел, а подборът ни от реномирани и доказани марки е именно с тази цел - сигурност за качеството и производителността, надеждност по време на битките, дълъг живот с максимално запазени свойства, невидимо присъствие на флуорокарбоновото влакно във водата плюс удобството от различни метражи на опаковките.
лв